Personligt om mig

Jag är uppväxt i Lindome, utanför Göteborg, med mina föräldrar och min tvillingbror. Jag har tidigare bland annat bott i USA och Australien, rest jorden runt samt under flera år jobbat på en privatägd lyxyacht där jag haft en av världens rikaste människor som arbetsgivare och flera kontinenter som arbetsplats. Jag har större delen av mitt vuxna liv jobbat inom service och event och har en utbildning i Hospitality management. 

Hösten 2015 påbörjade jag en inre resa genom att börja läsa en grundutbildning i personlig utveckling och inre ledarskap på IRIZ Akademin i Göteborg. Jag hade under en längre tid mått väldigt dåligt, både psykiskt och fysiskt, och kom till en punkt i livet där jag var tvungen att gå till botten med mina problem för att börja leva igen. Det har lett till att jag idag är diplomerad samtalsterapeut och energiterapeut inom IRIZ-metoden, en unik terapiform för dig som vill förstå dig själv, utvecklas som människa och nå din fulla potential.

Jag vet av egen erfarenhet att en inre resa inte alltid är lätt att göra. Den kan vara kantad av rädsla, sorg, mörker och besvikelser. Men på andra sidan väntar alltid frihet. Att våga möta sig Själv och se klart på sin historia gör det möjligt för oss att uppnå en större medvetenhet och släppa taget om förflutna händelser och blockeringar som hindrar oss på vår väg mot sann lycka. 

För dig som vill lära känna dig själv och finna en balans i tillvaron finns jag här för att guida dig och stötta dig på din väg.